Welkom James Bond

Jullie missie is om met je team, binnen de gestelde tijd, de sleutel uit de kluis te halen en de juiste draden door te knippen om de bom onschadelijk te maken.

Het team dat als eerste de juiste kleurcode weet door te knippen en daarmee de bom onschadelijk te maken mag zich de beste geheime dienst noemen!

Er zijn vijf missies die jullie moeten volbrengen om de wachtwoorden te vinden zodat de missie pagina's geopend kunnen worden. Het wachtwoord om BOM te openen kun je verdienen bij missie 5.

  • Het spel start als jullie via WhatsApp van de Gamemaster de hint krijgen om het wachtwoord te vinden om start spel te openen.
  • Als het spel is gestart zal de timer gaan lopen. Deze geeft aan hoeveel tijd jullie maximaal hebben om de kleur code te versturen.
    Als de timer op 00:00:00 staat stopt het spel voor alle teams.
  • Heb je een vraag stel die via WhatsApp aan de 'Gamemaster' 06 ............ (Leider van dit spel)
  • Ieder kwartier komt er een hint beschikbaar op de pagina hints die je kan helpen een missie te volbrengen. Na iedere hint komt hier ook de oplossing van de vorige opdracht zodat jullie altijd door kunnen.
  • Selfies opdrachten die worden gemaakt komen op de pagina selfies. Wachtwoord: .............
  • Het winnende team en de rangschikking wordt aan het einde van het spel via de WhatsApp groep bekend gemaakt. Let op dat je de eindtijd in de gaten houdt zodat je bij de rangschikking aanwezig bent in de WhatsApp groep.                                                                                                                                             
  • Om samen te kunnen werken moet je met elkaar kunnen communiceren. Dit kunnen jullie het makkelijkste doen d.m.v. WhatsApp video bellen of facetimen.
  • Zet WhatsApp ook open op je laptop/pc zodat je terwijl je aan het videobelen bent de berichten van de Gamemaster in de gaten kunt houden.

Heel veel succes en dat het beste team mag winnen!


                                                              “Why is it that people who can’t take
                                                             advice always insist on giving it?”

                                                                             James Bond