Welkom bij de Kerst Editie

Het doel is om met je team, binnen de gestelde tijd, alle opdrachten te volbrengen zodat je de kerstman kan helpen. De kerstman is inmiddels meer dan 120 jaar oud en zijn geheugen laat hem zo nu en dan in de steek.
Zo is hij vergeten hoe hij zijn rendieren voor zijn arreslee moet inspannen. De volgorde van de rendieren is van essentieel belang en is altijd hetzelfde.

Red de kerstman door alle opdrachten te maken en vind uit op welke plek welk rendier moet worden ingespannen. Alleen dan kan de kerstman op tijd beginnen aan zijn reis met de arreslee. 


Het team dat als eerste via INVOEREN KERSTCODE de volgorde weet door te sturen, wint deze Kerst Editie!

Om de aanwijzingen te vinden moeten jullie missies volbrengen zodat je de wachtwoorden kan vinden om de volgende pagina's te openen.

 • Het spel start als jullie via WhatsApp van de Gamemaster de hint krijgen om het wachtwoord te vinden om start spel te openen.
 • Als het spel is gestart zal de klok gaan lopen. Deze geeft aan hoeveel tijd jullie maximaal hebben om de code te versturen.
  Als de klok op 00:00:00 staat stopt het spel voor alle teams.
 • Heb je een vraag stel die via WhatsApp aan de 'Gamemaster' (Leider van dit spel) 06 
 • Ieder kwartier komt er een hint beschikbaar op de pagina hints die je kan helpen een missie te volbrengen. Bij iedere volgende hint komt ook de oplossing van de vorige opdracht.
 • Selfie opdrachten die worden gemaakt komen op de pagina selfies. Wachtwoord: ...............
 • Het winnende team en de rangschikking wordt aan het einde van het spel via de WhatsApp groep of binnen Teams bekend gemaakt.
 • Let op dat je de eindtijd in de gaten houdt zodat je bij de rangschikking aanwezig bent in de WhatsApp groep.
 • Om samen te kunnen werken moet je met elkaar kunnen communiceren. Dit kunnen jullie het makkelijkste doen d.m.v. WhatsApp video bellen.
 • Zet WhatsApp ook open op je laptop/pc zodat je terwijl je aan het videobelen bent de berichten van de Gamemaster in de gaten kunt houden. 

Heel veel succes en dat het beste team mag winnen!

                                                                             Have the most Wonderfull

                                                                                     Time of the Year!