Welkom bij Unlock

2022 is net begonnen en mister B.L. Wonschester staat op het punt om de belangrijkste speech uit zijn leven te gaan geven. Vorige week heeft hij te horen gekregen dat hij de Nobelprijs voor vrede heeft gekregen voor zijn fantastische bijdrage aan een vredelievende wereld.

Over circa anderhalf uur zal mister B.L. Wonschester het podium in Stockholm Zweden betreden, om zijn initiatieven met de wereld te delen en daarmee de Nobelprijs in ontvangst te nemen.

Maar er is paniek ontstaan. Mister B.L. Wonchester weet niet meer waar hij zijn belangrijke speech heeft gelaten! Het laatste wat hij zich daarover kan herinneren is dat hij zijn speech in de bibliotheek heeft geschreven en veilig op heeft geborgen in de kluis van de bank in New York.

Mister B.L. Wonschester heeft jullie hulp nodig, en snel! Zorg dat jullie z.s.m in New York komen om de speech uit de kluis te halen en deze te verzenden naar mister B.L. Wonschester zodat hij hij op tijd zijn speech kan beginnen en de Nobelprijs voor vrede in ontvangst kan nemen!    

Het team dat als eerste via de bank de speech weet door te sturen, wint de Unlock 2022!

   
                                                                                                             “FOR THE GREATEST
                                                                                       BENEFIT TO HUMANKIND”

                                                                                                     Alfred Nobel