Welkom bij Unlock

2021 is net begonnen en mister B.L. Wonschester staat op het punt om de belangrijkste speech uit zijn leven te gaan geven. Vorige week heeft hij te horen gekregen dat hij de Nobelprijs voor vrede heeft gekregen voor zijn fantastische bijdrage aan een vredelievende wereld.

Over circa anderhalf uur zal mister B.L. Wonschester het podium in Stockholm Zweden betreden, om zijn initiatieven met de wereld te delen en daarmee de Nobelprijs in ontvangst te nemen.

Maar er is paniek ontstaan. Mister B.L. Wonchester weet niet meer waar hij zijn belangrijke speech heeft gelaten! Het laatste wat hij zich daarover kan herinneren is dat hij zijn speech in de bibliotheek heeft geschreven en veilig op heeft geborgen in de kluis van de bank in New York.

Mister B.L. Wonschester heeft jullie hulp nodig, en snel! Zorg dat jullie z.s.m in New York komen om de speech uit de kluis te halen en deze te verzenden naar mister B.L. Wonschester zodat hij hij op tijd zijn speech kan beginnen en de Nobelprijs voor vrede in ontvangst kan nemen!    

Het team dat als eerste via de bank de speech weet door te sturen, wint deze Unlock 2021!

Maar om daar te komen moeten jullie opdrachten op verschillende plaatsen volbrengen om de wachtwoorden te vinden om de volgende pagina te kunnen openen.

Op iedere plaats vind je een deel van de kluiscode van de bank, waarmee je de kluis kunt openen de de speech kunt verzenden.

 • Het spel start als jullie via WhatsApp van de Gamemaster de hint krijgen om het wachtwoord te vinden om  te openen.
 • Als het spel is gestart zal de klok gaan lopen. Deze geeft aan hoeveel tijd jullie maximaal hebben om de speech te versturen.
  Als de klok op 00:00:00 staat stopt het spel voor alle teams.
 • Heb je een vraag stel die via WhatsApp aan de 'Gamemaster' (Leider van dit spel) 06
 • Circa iedere 10 minuten komt er een hint beschikbaar op de pagina  die je kan helpen een missie te volbrengen. Na iedere hint komt hier ook de oplossing van de vorige opdracht zodat jullie altijd door kunnen.
 • Selfie opdrachten die worden gemaakt komen op de pagina Wachtwoord:
 • Het winnende team en de rangschikking wordt aan het einde van het spel via de WhatsApp groep of binnen Webex bekend gemaakt.
 • Let op dat je de eindtijd in de gaten houdt zodat je bij de rangschikking aanwezig bent.
 • Om samen te kunnen werken moet je met elkaar kunnen communiceren. Dit kunnen jullie bijvoorbeeld  doen d.m.v. WhatsApp video bellen.
 • Ga nu naar de pagina  voor jullie eerste opdracht! Wachtwoord:

Heel veel succes en dat het beste team mag winnen!

   
                                                                                                             “FOR THE GREATEST
                                                                                       BENEFIT TO HUMANKIND”

                                                                                                     Alfred Nobel